Go to Top

Holdbeskrivelse SAL 2

Kettle CROSS træning: Kettlebell er den ultimative måde at træne hele kroppen på og der udfordrer dig på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og kondition.

Undervejs vil du mærke høj puls, høj intensitet og med styrke fra bla. egen kropsvægt, CROSS udstyr og med naturligvis Kettlebells

Der arbejdes i tidsintervaller og evt. en makker.

Varighed: 50 min

Cross (CrossFit)

Cross(Fit) er et kondi- og styrketræningssystem, som er bygget over konstant varierende og funktionelle  bevægelser der udføres under relativ høj intensitet.

En træning består oftest af et teknisk- og eller et styrke element inden dagens WOD (workorut of the day) En workout kan variere fra 5-20 min.

Pga. den høje intensitet kan en wod godt være kort, men med højt træningsudbytte alligevel.

De tre grund elementer Cross(Fit) er baseret på er – Klassisk vægtløftning, løb/ sprint og gymnastik. Så der er rig mulighed for at udfordre kroppen.

Cross(Fit) gør dig både stærkere, hurtigere, eksplosiv og udholdende.

Der vil blive brugt forskelligt træningsudstyr – Kettlebells, gymnastikringe, medicinbolde, vægtstænger, sjippetorve og meget andet.

Cross(Fit) er for alle uanset niveau, så du behøves ikke at være i form for at kunne deltage – formen får du ved at deltage på holdet og alle øvelser kan skaleres og gøres nemmer så det bliver tilpasset dit niveau.

Boksetræning: Træningen tager udgangspunkt i øvelser fra traditionel boksetræning. Der vil blive brugt sandsække, plethandsker, sjippetov etc.

Boksning tager udgangspunkt i den enkelte udøver, men vil blive tilrettelagt så alle –uanset niveau- vil blive udfordret på udholdenhed, eksplosivitet, koordinering og balance. Boksningen sikrer dig en god allround træning hvor hele kroppen vil blive tæsket igennem. Og bare rolig der er ingen nærkontakt, så lad bare tandbeskytteren blive hjemme.

Varighed 50 min

Cirkel CROSS:

Cirkel-Cross er sat op som en cirkulær træningsform bestående af X antal runder med X antal øvelser som udføres i et tidsestimat fra 30-45-60 sekunder af gangen og med en kort pause imellem hvert sæt. Cirkel-Cross består af mindre komplekse- og helkropsøvelser hvor alle muskelgrupper og bevægelseskæder vil blive involveret under træningen og du vil derved opnå stort træningsresultat. Cirkel-Cross er basseret på et high-rep system og udføres med høj intensitet/puls og med minimal pause. Du vil få opbygget dit træningsniveau på flere områder og du vil forøge din muskelstyrke, udholdenhed og din aerobe kapacitet. Alle kan være med..

Varighed: 50 min.

STYRKETRÆNING:

Til styrketræning arbejdes der med (tung) vægt, egen kropsvægt og færre gentagelser. Vi tilrettelægger timen, så du får trænet alle de store muskelgrupper og får det maksimale udbytte af din træning. Du opbygger styrke og bliver stærkere. Teknikken til alle øvelserne vil blive forklaret grundigt. Til styrketræning er de primære redskaber vægtstænger med skiver. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og du kan derfor tilpasse niveauet så det passer til lige netop dig.

Varighed: 50 min.