Go to Top

Personligt træningsforløb

PERSONLIG TRÆNING MED FULD FOKUS PÅ DIG OG DINE RESULTATER……

Pris:

8 ugers personlig træningsforløb – personlig træning 1 gang pr. uge, inkl. kostvejledning, måling af fedt%, muskelmasse og taljemål, samt før/efterbilleder

Til dig som ønsker personlig træning som nybegynder ELLER som et supplement til den træning du allerede dyrker. Måske udebliver de synlige resultater i din træning… Træningen starter på dit niveau..

5.200,00 kr.

DIT VELVÆR pakken (…. .den mest solgte….)

8 ugers personlig træningsforløb – personlig træning 2 gange pr. uge, inkl. kostvejledning, måling af fedt%, muskelmasse og taljemål, samt før/efterbilleder.

Til dig som søger en generel forbedring af din sundhed samt et vægttab /fedttab. Forløbet fører dig til en forbedret livskvalitet og designet til dig som vil have garanteret resultater…

9.200,00 kr

(Kan betales i 2 rater)

8 ugers personlig træningsforløb – personlig træning 3 gange pr. uge, inkl. kostvejledning, måling af fedt%, muskelmasse og taljemål, samt før/efterbilleder.

Til dig som virkelig mener dét OG ønsker at transformere og forandre din fysik og krop for alvor…om det er fedttab eller muskelopbygning

12.600,00 kr

(Kan betales i 2 rater)

PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB TIL PAR (Træn med din ven, nabo, kollega mand eller kone)

8 ugers personlig træningsforløb – personlig træning 2 gange pr. uge, inkl. kostvejledning, måling af fedt%, muskelmasse og taljemål, samt før/efterbilleder.

Til jer der ønsker en træningsmakker at læne sig op af..

Man kan med stor fordel være 2, til at holde hinanden oppe og motivere. Det er ikke et krav, at skal være på samme niveau til træningen, den tilpasses.

(Kontakt DIT VELVÆR for forløb ved flere personer, vi tilbyder også SMALL GROUP personlig træning for 2-4 personer)

12.400,00 kr

(Pr. person. kr. 6.200.-)